ponedjeljak, 27. veljače 2017.

Olival Micelarna otopina 2u1 s uljem smilja

U Olivalu proizvod koji vidite na slici zovu micelarnom otopinom 2u1 što nije ništa drugo nego dvofazni odstranjivač šminke. Zašto dvofazni? Jer se sastoji od dvije faze uljne i vodene koje kada se pomiješaju čine nježan i učinkovit proizvod za uklanjanje šminke s područja očiju.

Dvofazni odstranjivači su moji najdraži skidači okoloočne šminke te sam ih probala gotovo sve na tržištu, a i neke sam usporedila u ovom postu.

Olival Micelarna otopina 2u1 s uljem smilja dolazi u bočici od 150 ml (što je 25 ml više od klasičnih pakiranja dvofaznih odstranjivača). Koristi se tako da se prije korištenja protrese kako bi se dvije faze pomiješale, tekućina se nanese na blazinicu koja se prisloni na oko i drži neko vrijeme da se šminka otopi te se tako otopljena lagano ukloni blazinicom. Obje faze se podjednako troše te vam se kod ovog odstranjivača neće dogoditi da vam ostane samo uljna ili samo vodena faza, a uz svakodnevno korištenje micelarna 2u1 otopina potrajat će vam više od mjesec dana.
Micelarna otopina 2u1 je iz linije smilja te ima isti miris kao i ostali proizvodi iz te linije. Namijenjena je čišćenju vodootporne šminke oko očiju te njeguje trepavice.

Vodootopornu šminku ne koristim, tako da ne mogu reći kako funkcionira u toj ulozi, no mogu potvrditi da odlično ukloni sjenilo, tuš i maskaru s očiju za dvadesetak sekundi bez agresivnog trljanja nježnog područja. Za uklanjanje su mi potrebne dvije blazinice, po jedna za svako oko. Nije mi izazvalo nikakve iritacije, peckanje ni crvenilo, a po potrebi bi uklanjala i dugotrajne mat ruževe s usana. Nakon uklanjanja ostaje uljni sloj kao kod svih dvofaznih odstranjivača šminke, no osobno mi ne smeta jer sam pobornik dvostrukog čišćenja te ostatke dodatno uklonim gelom / pjenom za umivanje. 2u1 micelarna trebala bi njegovati trepavice te sam primijetila da mi trepavice ne opadaju kao inače. Ima li to veze s ovom otopinom ili hormonima ne znam, ali volim misliti da je za to zaslužna Olival micelarna 2u1 otopina.
Ova Micelarna otopina 2u1 s uljem smilja može se pronaći u svim drogerijama po cijeni od oko 45 kn.

Olival Micelarna otopina 2u1 s uljem smilja je jedan od boljih dvofaznih odstranjivača koje sam probala jer je nježan prema očima, a učinkovit u skidanju šminke s očiju te sigurno ima najbolji sastav.

Kako sam probala jako puno proizvoda iz Olival linije s uljem smilja, ostavit ću vam linkove do recenzija proizvoda na kraju posta.

Koristite li dvofazne odstranjivače? Jeste li probali ovaj?





*PR – Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.


Broj komentara: 14:

  1. Biljezim ovaj cistac za sljedeci posjet Hr :)

    OdgovoriIzbriši
  2. E ovo moram isprobati, nadam se da ce biti dobra. Npr.slican, dosta hvaljen proizvod je Garnierova dvofazna micelarna koja meni nije dobro skidala ni obicnu maskaru, a bilo je dosta pozitivnih recenzija. Sad je li problem u meni i sto ja trazim od dvofaznoh odstranjivaca da mi u potpunosti ukloni maskaru ili drugi manje ocekuju, ali garnierova mi nije bila uopce dobra.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, meni Garnier kao brend baš ne odgovara, ali vidim da ga mnoge djevojke vole. I sama tražim od dvofaznih da mi maskaru skinu potpuno, tako da vjerujem da ćeš biti zadovoljna. Kod ovog dvofaznog jedino malo duže treba pričekati da otopi maskaru, ali to napravi odlično :D

      Izbriši
  3. Super mi izgleda, kad potrošim ovo što sada koristim, kupujem. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Obožavam ovu liniju sa smiljem! :D Jednostavno se treba isprobati. Osobno nisam probala ovaj proizvod, ali bi mogla ubrzo! ;D

    OdgovoriIzbriši
  5. Da znaš da sam i ja zavolela te dvofazne skidače :)

    Ovu stavljam na spisak zajedno sa njihovom običnom micelarnom a nikako da se ukaže prilika, toliko je micelarnih a samo jedno lice imam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, i ja to kažem :D A najgore je što ih ima toliko dobrih da ih onda samo kombiniram i rotiram :D

      Izbriši
  6. ja mnogo volim olival proizvode i probala sam neke kremice sa uljem smilja i bas su mi bile super :D miris odlican a sigurna sam da su im i svi ostali proizvodi iz ove linije odlicni :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Tek sam nedavno počela s dvofaznim odstranjivačima, tak da dok potrošim trenutni, kupujem ovaj Olivalov, baš privlačno zvuči i izgleda. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će ti se sviđati :D Meni su dvofazni ljubav velika <3

      Izbriši