četvrtak, 8. prosinca 2016.

A Week of Catrice – Day 4: Prêt-à-Volume maskara

Volim Catrice maskare, tako da sam bila jako sretna kada su se u novitetima jesen / zima 2016. pojavile i Prêt-à-Volume maskare. Maskara dolazi u dvije verzije: vodootpornoj i onoj koja to nije, a ja ću vam danas pisati svoje dojmove o ovoj drugoj.


Maskara dolazi u jednostavnom crnom pakiranju sa zlatnim slovima koja joj danju notu eleganciji. Vidi se koliko se Catrice potrudio oko ambalaže kod ove maskare, kao i kod ostalih noviteta iz kolekcije za jesen / zimu 2016. što je samo dokaz koliko se trude ići u korak s trendovima i to je za svaku pohvalu.

Kod prvog nanošenja uplašila me veličina četkice koja je zbilja velika, ali to nije otežalo nanošenje ove maskare. Četkica ima oblik borića i jako me podsjeća na Essence I Love Extreme maskare, ali ne izbacuje puno proizvoda kao što one znaju, nego možda za moj ukus i premalo te bi rekla da je ovo jedna od onih suših maskara. Maskara je izrazito crna i to je veliki plus kod mene, kao i to što se lako skida (ja koristim dvofazni odstranjivač).
Ovo je maskara koja treba trepavicama pružiti volumen i taj posao radi odlično, no ako imate trepavice kao ja te vam je potreban i volumen i gustoća, ostat ćete uskraćeni za onaj glamurozni look trepavica.

Proizvođač obećaje trajanje od čak 18 sati, no traje li toliko ne mogu vam reći jer je nisam nosila toliko dugo, no radno vrijeme će izdržati bez razmazivanja i preslikavanja.
Sastav: Aqua (Water), Paraffin, Glyceryl Stearate, Synthetic Beeswax, Stearic Acid, Acacia Senegal Gum , Butylene Glycol, Palmitic Acid, Polybutene, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Vp/Eicosene Copolymer, Ozokerite, Aminomethyl Propanol, Tropolone, Hydrogenated Vegetable Oil, Stearyl Stearate, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Ci 77499 (Iron Oxides).

Cijena Prêt-à-Volume maskara je 39,90 kn za 11 ml proizvoda.

Catrice Prêt-à-Volume maskara je odlična maskara za djevojke čije trepavice trebaju volumen, no moje trepke su malo zahtjevnije te ja s ovom maskarom ne mogu postići dramatičan look, ali je zato rado nosim preko dana jer je lagana i ne otežava mi trepavice.

Jeste li probali Catrice Prêt-à-Volume maskaru? Volite li Catrice maskare?


*PR – Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.






Broj komentara: 17:

  1. Po opisu izgleda kao nešto što bi mi odgovaralo, uvek biram volumen u odnosu na gustinu iako mi i to treba.

    Do sada sam probala samo jednu Catrice maskaru, puno hvaljenu u ljubičastom pakovanju a tek sam je zavolela posle nekog vremena. Nije mi bilo jasno zašto je svi toliko hvale a onda se ona malo osušila i desila se magija :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tebi odgovaraju suše maskare, tako da bi ti onda ova bila savršena :D

      Izbriši
  2. Jako mi se sviđa pakiranje mislim da bi meni čak odgovarala :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni bi bila super, nemam zahtjevne trepavice, a sviđa mi se i ambalaža :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Aaaaa...koje lipe oke imaš <3
    Koristila sam neke Catrice maskare, nisu me baš oduševile. Puno bolje su mi Essence maskare

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :* A kod mene je obrnuta situacija ;)

      Izbriši
  5. Nisam koristila Catrice maskare.
    Meni su Essence bas ok. Imam prirodno lijepe i duge trepavice pa mi je svaka maskara ok.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zavidim ti :D Bit će prilike i za Catrice :)

      Izbriši
    2. O bit ce!
      Dosad sam bila nezaposlena pa sam gledala da kupim povoljnije proizvode kako bi vise toga mogla kupiti(ako mi više kozmetičkih stvari treba). A sada cu si ipak moci prisustiti i malo "bolje" stvarčice. 😁

      Izbriši
  6. ambalaža izgleda stvarno divno <3 no, općenito izbjegavam ovakve četkice, jer kako si rekla ne daju mi tu dramatičnost,, imam čak dvije koje ću spomenuti i imaju jako sličan oblik ovoj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su draže silikonske četkice, odnosno pokazale su se najbolje za moje trepke :D

      Izbriši
  7. Jako mi se dopada i baš me je privuklo i pakovanje i opis a i učinak na trepkama, meni fali volumena :).

    OdgovoriIzbriši
  8. Kako ti lijepe guste obrve imaš! Odmah mi je maskara pala u drugi plan :)

    OdgovoriIzbriši