ponedjeljak, 28. studenoga 2016.

New in #21

Post o novitetima nisam pisala puna tri mjeseca jer nisam baš stigla puno kupovati pa sam čekala da se nakupi nešto proizvoda. Većinu noviteta ste vidjeli na Facebooku i Instagramu, no ovako ćete ih vidjeti sve na okupu.

četvrtak, 17. studenoga 2016.

Olival koncentrat za ruke i nokte s lavandom

Moglo bi se reći da sam ovisnik o kremama za ruke i da trebam samo tri stvari ponijeti sa sobom na pusti otok, krema za ruke bi sigurno bila jedna od njih. Moja ovisnost proizlazi iz potrebe jer sam vlasnica izrazito suhe kože na rukama te je svakodnevna njega obavezna. Zimsko doba, kada su vani niske temperature, u kombinaciji s centralnim grijanjem i suhim zrakom jako su loši uvjeti za moje ruke, a kad tome dodate da ih i jako često perem zbog male bebe koju imam kod kuće, jako je loša kombinacija.

nedjelja, 13. studenoga 2016.

A week of Essence – day 7: Darivanje

Ovaj tjedan ste na blogu mogli čitati o Essence novitetima za jesen / zimu 2016. te vas podsjećam na postove koje ste mogli pročitati:
A week of Essence – day 1: Camouflage 2u1 tekući puder & korektor - link
A week of Essence – day 2: Get Picture Ready! korektor za posvjetljivanje - link
A week of Essence – day 3: mat sjajilo za usne - link
A week of Essence – day 4: lak za nokte – 83 pretty cool life - link
A week of Essence – day 5: Light Up Your Face luminizer paleta - link
A week of Essence – day 6: BB sjajilo za usne - link


subota, 12. studenoga 2016.

A week of Essence – day 6: BB sjajilo za usne

Za BB kreme svi znamo te smo već toliko navikli na njih da nam je nemoguće zamisliti vrijeme kada nisu postojale. A znate li za BB sjajila za usne? Ja nisam znala da to postoji, a priliku probati jedno dobila sam kada je Essence novitet za jesen / zimu 2016. našao svoj put do mene.

BB (beauty balm) sjajilo za usne, osim što je dekorativni proizvod, ima zadatak hidratizirati i njegovati usne pa je tako i ovo sjajilo u tu svrhu obogaćeno shea maslacem i vitaminom E.

petak, 11. studenoga 2016.

A week of Essence – day 5: Light Up Your Face luminizer paleta

Drago mi je što Essence ide ukorak s beauty trendovima te je i ova paleta s tri highlightera rezultat toga. Paleta je namijenjena strobingu, odnosno posvjetljivanju lica kako bi se dobio svjež i lijep izgled uz pomoć igre svjetla i sjene.

četvrtak, 10. studenoga 2016.

A week of Essence – day 4: lak za nokte – 83 pretty cool life

Essence lakovima za nokte su se pridružila još četiri člana koja su dio noviteta za jesen / zimu 2016. Nijansa o kojoj ću vam danas pisati je 83 pretty cool life.

srijeda, 9. studenoga 2016.

A week of Essence – day 3: mat sjajilo za usne

Kada su predstavljeni Essence noviteti za jesen / zimu 2016. upravo me je najviše zainteresiralo mat sjajilo za usne. Naziv ovog proizvoda mi je genijalan, mat sjajilo, i prvo mi je palo na pamet da bi to bio odličan školski primjer oksimorona jer vjerujem da bi sve djevojčice i djevojke to bez problema zapamtile J. Nakon što sam proizvod isprobala, mogu reći da mu naziv savršeno odgovara jer to ne može biti ruž, a ni balzam, nego je sjajilo mat finiša.

utorak, 8. studenoga 2016.

A week of Essence – day 2: Get Picture Ready! korektor za posvjetljivanje

Kako se moj ritam života drastično promijenio te su mi zbog stalnog dežurstva u noćnoj smjeni podočnjaci izraženiji nego što su bili, teške kamuflaže kao da još više naglase umor na mome licu i zato mi je ovaj korektor došao kao kec na deset.

ponedjeljak, 7. studenoga 2016.

A week of Essence – day 1: Camouflage 2u1 tekući puder & korektor

Ovaj tjedan bit će posvećen recenzijama Essence proizvoda i to onih novih iz kolekcije jesen / zima 2016. Nekoliko puta sam već radila ovakav ciklus postova te vam se to sviđalo pa se nadam da ćete uživati i u ovome Essence tjednu, a za zadnji dan Essence tjedna pripremila sam vam malo darivanje Essence proizvoda :).

nedjelja, 6. studenoga 2016.

BeautyBox – listopad

Ne znam koliko sam puta ponovila kako volim ove kutijice. Svaki put im se veselim kao malo dijete. Volim taj efekt iznenađenja kada otvorim kutiju, uživam u izgledu same kutije te u isprobavanju novih proizvoda. U ovoj BeautyBox kutiji našlo se čak deset proizvoda koji su raznovrsni i maštoviti: tri su full size proizvoda, četiri putna pakiranja, jedan tester, jedan poklon bon i BeautyBox bombončići. Vanjski dizajn kutije u cijelosti je posvećen mjesecu listopadu, na gornjoj stranici kutije nacrtani su kišobrani i lišće, a na bočnoj strani nalaze se preslatki mali šišmiši koji su tu da vas uplaše za Halloween.

četvrtak, 3. studenoga 2016.

Kako spakirati torbu za rodilište?

Ovo je jedna malo intimnija tema, no odlučila sam se pisati o njoj jer znam koliko je meni bilo teško spakirati torbu koju ću nositi u bolnicu kad se budem porađala. Bilo mi je teško prikupiti sve stvari koje trebaju budućoj majci jer sam se u moru raznih proizvoda i pomagala izgubila. Popisi koje sam pronalazila na intrenetu su bili samo taksativni, bez ikakvih objašnjenja, a meni koja o bebama i majčinstvu ne znam ništa sve se to činilo kao nuklearna fizika. Puno mi je pomogla moja kuma koju sam u detalje izgnjavila i ispitala o svakom proizvodu pa mi je njezino iskustvo s određenim proizvodima bila misao vodilja kod kupovanja i pakiranja.