četvrtak, 11. kolovoza 2016.

Uriage Bariésun krema za osjetljivu kožu spf 50+

Ovu kremicu sam vam već pokazala u postu Što je u mojoj torbi za plažu? (klik) i vidjeli ste da mi je bila omiljena ovog ljeta, a nakon što sam je dobro isprobala zaslužila je i samostalnu recenziju.


Krema mi je stigla u Tester Boxu za svibanj (klik) i to u full size pakiranju od 50 ml. Tubica je žute boje s narančastim čepom te je dio Uriage Bariésun linije proizvoda sa zaštitnim faktorom.

Namijenjena je osjetljivoj koži, a osigurava potpunu zaštitu od UVA i UVB zraka te slobodnih radikala.
Krema je nemasne teksture, lagana je te ostavlja lagani film na koži, no na mojoj masnoj koži svaka krema sa zaštitnim faktorom ostavlja lagani film. Potpuno se upije kroz nekih desetak minuta i bez obzira na film koji ostavlja dobra je kao baza za puder koji lijepo sjedne na nju. Kremu sam koristila svakodnevno (ne samo na plaži) i nije mi čepila pore niti mi uzrokovala pojavu ostalih gadosti. Formula je bez parabena, hiperalergena i nekomedogena, a treba naglasiti da je krema i vodootporna, iako sam je ja na plaži ponovno nanosila nakon svakog kupanja. Krema ima nježan miris koji me asocira na more te brzo nestane s lica.

Cijena kreme je oko 120 kn za 50 ml, a trebala bi se potrošiti kroz devet mjeseci.
Ukoliko tražite dobru kremu s visokim zaštitnim faktorom svakako pogledajte ovu kremu koja će vam osim zaštite očuvati kožu od isušivanja.

Koja je vaša omiljena krema za lice sa zaštitnim faktorom? Koji zaštitni faktor koristite u kremi za lice? Jeste li probali nešto iz Uriage Bariésun linije?

4 komentara:

  1. Po opisu mi deluje kao Bioderma kremica za lice Photoderm linije. Čak joj je i ambalaža slična. Ona mi je ujedno i omiljena zaštitna kremica leti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda Bioderma kremicu moram nabaviti za iduće ljeto :D

      Izbriši