četvrtak, 16. srpnja 2015.

Obavijest

Napokon sam dočekala godišnji odmor i mogu vam reći da ne pamtim kad sam kasnije išla na odmor. Ovih dana sam bila na izmaku snaga, a danas prvi dan godišnjeg odmora provodim u pakiranju jer već sutra idem na more. Planirala sam napraviti jedan post o tome što nosim na more, ali kako idem na mjesec dana i nosim puno stvari pisanje tog posta bi se odužilo, a ja sam u frci s vremenom jer treba spakirati odjeće za duži period, a o kozmetici da i ne govorim J

Uglavnom, javljam vam se da ne mislite da sam nestala, jer novi postovi će biti tek kada se vratim, a do tada me možete pratiti na Facebooku i Instagramu.

Želim vam da lijepo provedete ljeto i da napunite baterije za ostatak godine J Čitamo se!


ponedjeljak, 6. srpnja 2015.

Empties #7

Empties postove pišem svako tromjesečje (ko da sam prosvjetarka pa prema izvješćima :D ) i to je taman dovoljno da se moja kanta u koju odlažem praznu ambalažu napuni, zapravo više prepuni jer u ta tri mjeseca se stvarno skupi dosta prazne ambalaže što ćete uostalom i vidjeti.

petak, 3. srpnja 2015.

The Konjac Sponge with Green Clay

Čišćenje lica mi je jako bitan korak u rutini njege lica te ga nikada ne preskačem, a pri tome koristim gel ili pjenu za umivanje, dok ostale pomagače nisam koristila. O Konjac spužvama puno sam čitala i znatiželja u meni se probudila jer mi je nevjerojatno da jedna mala spužvica može imati toliki utjecaj na izgled kože lica, a kakvi su moji dojmovi o Konjac spužvici pročitajte u nastavku posta.