petak, 28. studenoga 2014.

Silk4me krema za ruke

Kada su se prije nešto više od mjesec dana pojavile nove kreme za ruke na našem tržištu, bila sam presretna jer volim isprobavati kreme za ruke i mogla bih reći da sam ovisna o njima. Tako sam kupila Silk4me kremu za ruke koja me prije svega privukla svojom ambalažom. Odlučila sam se za kremu u srebrnoj tubici s zimskim motivima, a osim nje u prodaji se nalazi još sedam različitih tubica.

srijeda, 26. studenoga 2014.

Uriage micelarna otopina

Moj prvi susret s Uriage proizvodima je upravo ova micelarna otopina. Micelarna mi je stigla u paketu razmjene s dragom Teodorom s bloga Lolin svet u kojem se našlo još puno divota.

nedjelja, 23. studenoga 2014.

5 za 5: cimet

Cimet mi je jedan od najdražih začina i obožavam ga stavljati u kolače, slatka jela, voćne salate, kuhano vino ili ga jesti žličicom s malo šećera. Volim njegov miris pa će me privući i kozmetika koja ima miris cimeta, iako znam da cimet u kozmetici može izazvati razne iritacije, ali osobno nisam imala s tim problema.

petak, 21. studenoga 2014.

Lookfantastic Beauty Box - listopad

Iako su već počela stizati kutije za studeni, danas vam pišem o Beauty Box kutiji za listopad. Trebalo mi je malo više vremena jer sam htjela dobivene proizvode koliko toliko isprobati prije nego što napišem koju riječ o njima.

Lookfantastic Beauty Box je kutija iznenađenja, znači vi kad ju naručujete ne znate koji će se proizvodi naći u njoj. Nekome je to možda rizik, no ja na to gledam kao na iznenađenje i priliku da među proizvodima koje u njoj dobijem, nađem nešto što mi odgovara i što bi naručila u velikom pakiranju. Cijena kutije je 15 £, što bi bilo oko 150 kn. Kutija se može naručiti na stranicama Lookfantastic i dostava je besplatna.

srijeda, 19. studenoga 2014.

Putujući lakovi Orly & Catrice

Početkom jeseni na vrata su mi došla sva putujuća lakića Orly Hook Up i Catrice 460 In the Bronx u idealnim nijansama za jesenske manikure. Vjerujem da ste vidjeli već ove lakiće u postovima naših blogerica jer već neko vrijeme rade đir po Lijepoj Našoj pa prije nego što vam napišem nešto o ovim lakićima, pogledajte gdje su sve bili u gostima.

nedjelja, 16. studenoga 2014.

Movie night # 1

Već dugo nisam pisala filmski post, a kako sam ovih dana bila bolesna nešto mi se nakupilo filmova koje sam pogledala i sad vam želim napisati jednu listu preporuka pa ako ne znate što biste radili ovog vikenda kokice u ruke, umotajte se u dekicu i uz topli čaj uživajte u filmovima. Osobno ne gledam isključivo jednu vrstu filmova, nego volim pogledati dobar film bez obzira na žanr, tako da će u ovom postu biti po nešto za svakoga.

petak, 14. studenoga 2014.

Top 5 kozmetičkih proizvoda bez kojih ne mogu

Ovo je jedan zanimljivi tag post i ovih dana vjerujem da ste ih pročitali puno jer je popularan kod kolegica blogerica iz naše regije. Mene je tagirala draga Tijana s bloga Sreća je zdravlje pa svakako pogledajte njezin izbor proizvoda. Kako ovih dana nisam bila aktivna na blogu jer me rasturila neka viroza, imala sam dosta vremena razmisliti bez kojih proizvoda ne mogu i teškom mukom sam se odlučila J

nedjelja, 9. studenoga 2014.

Essence Hello Autumn kolekcija

Kada sam kod drage Mishe na blogu Crossing Beauty vidjela ovu kolekciju, malo je reći da sam se zaljubila u nju na prvi pogled te sam znala da će se nešto od tih proizvoda naći kod mene. Proizvode sam kupila u Mülleru i jedva sam ih pronašla jer nisu stajali na Essence stalku, nego izmiješani u košari te da nije bilo ljubazne prodavačice otišla bih praznih ruku. Izabrala sam četiri proizvoda koja su mi bila najzanimljivija, a ako vas zanima više o njima nastavite čitati post.

petak, 7. studenoga 2014.

New in # 13

Ne znam kako vama, ali meni vrijeme leti. Tako sam danas primijetila da sam zadnji new in pisala prije dva mjeseca, a nije da nisam ništa kupovala, nego sam se jednostavno izgubila u vremenu. Iako ste nešto od toga već vidjeli na facebook stranici, imam vam puno toga za pokazati pa krenimo.

utorak, 4. studenoga 2014.

Belea pjena za pranje lica s ekstraktom lotosa

Mislim da već i ptice na grani znaju koliko volim umivalice te da moja rutina čišćenja lica ne može proći bez umivanja jer jedino onda imam osjećaj da mi je koža potpuno čista.  Kako mi je nezamislivo otići spavati bez večernjeg čišćenja lica i umivanja, isto tako mi je i jutarnje umivanje jako važno jer imam potrebu skinuti ostatke noćne kreme, a kako imam masnu kožu  i višak sebuma koji se na mom licu nakupio tijekom noći.

U potrazi za nježnom jutarnjom umivalicom, ugledala sam Balea pjenu za pranje lica s ekstraktom lotosa, koja se odnedavno pojavila na policama DMa te sam ju uzela za probu i kao nadopunu mojoj omiljenoj Apivita umivalici.

nedjelja, 2. studenoga 2014.

Mjesec u slikama – listopad

Iza nas je još jedan mjesec, koji mi nije bio nešto pretjerano zanimljiv kada se misli na događanja, ali zato je bio bogat kada se radi o hrani i plodovima jeseni. Dolazi vrijeme kada se totalno utromim, a slobodno vrijeme provodim ušuškana u dekicu sa šalicom čaja uz neku dobru knjigu ili seriju.